WEB DIZAJN / BLOG

BESPLATNA SEO OPTIMIZACIJA

besplatna seo optimizacija

Sigurno ste se zapitali zašto je SEO skup? Mi ćemo vas odmah razuveriti da nije uopšte skup i da je ulaganje u internet marketing ulaganje u vaš posao u zaradu. Osim ako vam web sajt nije čista dokolica kojom ubijate slobodno vreme. Uspešne firme i kompanije ali i pojedinci su uvideli mogućnost napredovanja i poboljšanja pozicije na tržištu upravo preko SEO optimizacije.

Pročitaj više

Google pingvin - Google panda update 2014

google panda - google pingvin

Google Pingvin, oslanjajući se na dobru praksu i rezultate Google Panda efekta, proizveo je još bolji i precizniji algoritam za rangiranje web sajtova na svom pretraživaču. Konačno se može reći da se Google polako vraća u onaj prvobitni oblik kada se cenio kvalitetan sadržaj na sajtu, uz upotrebu raznovrsnih dozvoljenih načina za isticanje tekstova, linkova, za citiranje članaka ... itd.

Pročitaj više

Google indeksiranje sajta

google indeksiranje sajta

Ovde će biti reči o načinu učitavanja stranice u pretraživaču već o načinu na koji se stranice indeksiraju u Google internet bazi sajtova, tzv "Google index page".

Pročitaj više

Izbor domena za web sajt

izbor domena za sajt

Zamislite da živite negde daleko u nekoj zabačenoj ulici na kraju grada. Do kuće dolazite kroz uske ulice bez asfalta i nema brojeva kuća. Takođe zamislite sada da želite prijatelje pozvati na večeru. Kako da vas oni pronađu kada i vi jedva dolazite do svoje kuće ? E, sa domenom je ista situacija. Domen je vaša lična adresa na internetu, po njoj će vas pronaći prijatelji, rođaci, saradnici, kupci ... svi. Gledajte da vaša adresa bude zgodna i laka za pamćenje i da ukazuje na vaš posao, na vas.

Pročitaj više

SEO strategija za 2015

blog u pripremi

Očigledno je da Google algoritam poprima nove mogućnosti i sve više obraća pažnju na neke sitnice i propuste koje programeri i vlasnici web sajtova moraju rešiti što pre kako bi se dobro rangirali u pretrazi.

Članak u pripremi ...

Pročitajte više