WEB DEVELOPMENT

WEB DIZAJN / WEB DEVELOPMENT

RAZVOJ SOFTVERA I PROGRAMIRANJE

Perfektno urađen kompletan jeftin web sajt bez grešaka i nepoželjnih, zastarelih elemenata - na prvom Google mestu je san svakog vlasnika sajta. Naši freelanceri, web programeri - developeri, grafički dizajneri, web dizajneri, fotografi i svi ostali saradnici veoma stručno i krajnje profesionalno pristupaju svom poslu. Da bi jedan web sajt bio u stanju da se izbori sa konkurencijom mora da zadovolji brojne zahteve koje propisuje web standard.

KREATIVNA WEB DIZAJN REŠENJA

Programiramo različite tipove web sajtova sa akcentom na naš SEO CMS sistem koji smo razvijali godinama. Naravno, ako se snalazite lako na WP, instaliraćemo vam i podesiti potpuno funkcionalan Wordpress sajt . Možemo prilagoditi naš CMS vašim potrebama ili ga integrisati u WP. Vi birate izgled - dizajn sajta a mi vaše želje realizujemo.

U poslednje vreme je sve više popularna izrada web aplikacija za mobilne uređaje, iphone, android ... itd. Imamo zavidno iskustvo u ovom poslu te vas nećemo izneveriti ako nam poverite recimo posao kao što je izrada aplikacije za iphone. Pri tom, koristimo moderan, responziv dizajn pa će se na tako dizajniranom sajtu aplikacija savršeno uklopiti.

Web developeri - programeri Srbija

WEB DEVELOPMENT