IZRADA SAJTOVA

WEB DIZAJN / IZRADA SAJTOVA

IZRADA WEB SAJTA

Izrada sajta je odgovoran posao koji moraju da urade profesionalci. To znači da bez obzira što vam se neko nudi da vam uradi web sajt jer navodno poznaje osnove HTML, ume da pokrene Wordpress i Joomlu, često nije dobar izbor.

Kompletan majstor koji pravi sajt od početka do kraja, nije samo web dizajner koji poznaje osnovne tehnike izrade sajta, već on vlada ovom materijom bolje od svih i on je All in One (web dizajner+grafički dizajner+developer). Pogrešno urađen sajt vas može skupo koštati, a često se tako i završava da taj neko ko je napravio sajt više nije tu, ne javlja se na telefon i/ili se više ne bavi izradom sajtova. To je naša realnost u kojoj živimo jer svi rade sve.

Međutim, da bi ste bili sigurni da će vaš web sajt biti ono što želite, svakako trebate biti spremni da poslušate i saveti profesionalaca kojima je to osnovni posao.

Danas je nezamislivo poslovanje bez web sajta ali to nije momenat kada treba podizati cene na maksimum, pa smo odlučili da svima vama kojima je potreban sajt, ponudimo što povoljnije cene izrade sajta.

Mi imamo kompletan Web Paket za Vas: Kreiranje unikatnog dizajna za sajt, SEO optimizacija stranica, pravilan izbor domena i besplatan hosting i domen u prvih godinu dana.

Pored toga, naša ponuda obuhvata i održavanje sajta, prebacivanje sa starog hostinga (ako je potrebno). Znači, sve na jednom mestu imate na Swebdizajnu.

VRSTE SAJTOVA

 1. Izrađujemo sve vrste web sajtova. Izrada sajta po vašoj želji i potrebi.
 2. Sajtovi HTML 5 / CSS 3 - responsive dizajn, fleksibilni, brzi i super SEO optimizovani.
 3. Sajtovi za turističke agencije - izrada sajta za turističke agencije: ponuda i potražnja destinacija, aranžmana, smeštaja.
 4. Sajtovi za oglase - oglasnici, dodavanje oglasa i reklamiranje po principu "kupujem prodajem".
 5. Izrada sajtova za online prodaju - izrada web prodavnice. Korpa, narudžbina, vaučeri, naplata, dostava, statistika.
 6. Izrada sajta za medicinu i farmaciju. Stanje lekova, medicinske usluge, klinike, laboratorije, homeopatske ordinacije.
 7. Izrada PHP / MySQL sajtova za sve ostale namene.

JEFTINA IZRADA SAJTA

wordpress sajt

Jeftina izrada sajta ako se čita sve spojeno je samo jeftina radost. Vrlo jeftini sajtovi od 20-ak evra koji se mogu naručiti na web-u nisu ništa drugo do uteha za sve koji po prvi put žele da imaju svoj web sajt. To podrazumeva i određeni nivo upoznavanja sa osnovama kako sajt funkcioniše, gde se nalazi, gde je domen, gde su podaci ? Veoma često nailazimo na primere da takvi sajtovi traju samo godinu dana dok traje zakup domena i onda se ugase sami od sebe. Vlasnik ne zna ni kome je platio domen, gde je nestao sajt preko noći, zašto je sajt ugašen pre roka za uplatu/obnovu paketa ... itd.

Kao klijent Vi imate apsolutno pravo da znate sve informacije o sajtu. Međutim, najčešći slučaj je da je jedan jeftin sajt smešten na nekom shared web hostingu. Tom sajtu pristupa vaš webmaster - majstor za sajt. Samo on ima podatke od sajta (FTP, cPanel podaci, root pristup vps serveru ... itd). Vi ste kao vlasnik sajta primorani da uvek morate da pitate programera za neke izmene na sajtu, da tražite pomoć ako sajt ne radi ili radi sporo. Sve ove probleme rešavate tako što ćete vaš web sajt prebaciti na VPS hosting. Tu ste sam svoj gazda. Imate potpunu kontrolu nad radom servera. Možete ugasiti ili restartovati server / Apache / MySQL / Postfix. Daleko više mogućnosti vam pruža samostalnost i sloboda a i jeftinije je imati sopstveni VPS hosting sa održavanjem nego nekome plaćati shared hosting koji je u problemu jer probija limite.

E, sada da pređemo na malo veseliju priču ...

IZRADA SAJTA OD 100-150 €

Još uvek nemate sajt ? Vreme je da pokrenete jedan pravi, moderni HTML 5 ili Wordpress sajt koji će biti odlično optimizovan. Možete sami upravljati sajtom, menjati tekst, slike, banere, oglase, linkove. Mi za Vas pokrećemo kompletan web sajt (dizajn web sajta, hosting, domen + SEO), a naknadno (ako vam je potrebno) možemo uskladiti i izgled sajta. Takođe, samostalno možete dodavati na sajtu i određene nove funkcionalnosti: web shop, katalog proizvoda, PDF, video, youtube, booking, rezervacije, turističke ponude, pretraga nekretnina ... itd. Cena od 100 - 150 evra je orijentacionog karaktera gde težimo uvek ka minimalnom ali optimalnom ulaganju u sajt. Svaki uloženi dinar preko dogovorene cene odlazi na reklamiranje, SEO optimizaciju, održavanje sajta tako da ste u svakom momentu sigurni da smo uz Vas i da pratimo vaše potrebe.

Kada je novogodišnja i praznična akcija, cena sajta može biti već od < 100 € - po dogovoru. Cena obuhvata kompletno sve za sajt. Dakle za 24 h - 48 h možete imati svoj lični web sajt ! U ovu cenu jedino ne ulaze web shop - online prodavnica, prilagođeni web sajtovi kao i sajtovi koji zahtevaju naknadna prilagođavanja i module. Okvirno bi ovaj start paket za Vas bio sasvim dovoljan da se predstavite internet javnosti na pravi način.

IZRADA SAJTA ZA MOBILNE UREĐAJE

Izrada sajta za mobilne uređaje nije neophodna ako se sajt pravi u responsive tehnici. Responsive sajte je već prilagođen svim vrstama prenosivih uređaja (mobilni, iPhone, Android, tablet ...), kao i najširoj publici koja želi videti unikatan, lep dizajn. Znači, nema potrebe praviti dva sajta kada u jednom imamo sve što nam je potrebno. Međutim, ako je nemoguće uraditi bezbolno prelazak sa HTML 4 na HTML 5 responzive, onda se radi na poddomenu mobilni sajt koji će imati ulogu da prikaže web stranice prosetiocima sajta sa uređaja kao što su android telefoni, tableti, iphone, smartphone ... itd.

Naš CMS sistem vam može pružiti tako nešto. Od samog nastanka web sajta, trudimo se da sajz dovedemo u perfektno i upotrebljivo stanje u toj meri da bude optimizovan za mobilne uređaje kao i za računare. Potpuno prilagodljiv dizajn sajta se kroz proces izrade sajta generiše u veoma kompatibilan web sajt.

IZRADA I OPTIMIZACIJA SAJTA

SEO optimizacija sajta igra ključnu ulogu kod prikazivanja sajta na pretraživačima. Moramo prikazati lepotu i validan kod kako korisnicima tako i algoritmima koji se često menjaju. Znači, nije dovoljno imati samo lep sajt, ili preciznije samo lepu naslovnu stranu (home). Svaki detalj sajta pojedinačno je bitan kod prikazivanja i rangiranja sajta u pretraživačima i na uređajima. Vodimo brigu o tome kod samog procesa izrade sajta. Kada je u toku proces izrada sajta, vodimo se jednostavnom logikom da je korisnički doživljaj, što bi se reklo "ljubav na prvi pogled" bitan ali ne i presudan za prvi susret sa vašim web sajtom. Postoji niz pravila koja moraju biti ispoštovana kako bi sajt zadržao pažnju posetilaca. Ne dozvolite da se dogodi siutacija da "prvi susret sa vašim sajtom bude i poslednji susret". Mi se staramo da sajtovi budu interesantni posetiocima.

PRILAGODLJIVOST WEB SAJTA

Veoma nam je važno korisničko iskustvo prilikom posete sajtova. Težimo da naša izrada sajta bude što modernija i prilagođena svim zahtevima klijenata, pri čemu je brzina učitavanja sajta dovedena do perfekcije. Podjednako dobro otvaranje sajta na računaru, tabletu, iPhone, android uređaju je obavezno. Već smo napomenuli koliko je važno imati sajt koji se brzo učitava i prikazuje jednako lepo svakom posetiocu.

KAKO KUPITI JEFTIN SAJT ?

Web sajt je proizvod koji se kupuje, a vi kao kupac imate garanciju na njegov rad. Nakon što smo uradili web sajt, klijent dobija kompletan projekat za implementaciju kao i svu potrebnu dokumentaciju i objašnjenja kako da samostalno održava sajt. Ukoliko je potrebno održavanje sajta, možete ovaj posao prepustiti nama. Isporuka sajta vlasniku obuhvata .zip / .rar paket sajta sa pratećim .doc uputstvima za instalaciju i podešavanje sajta. Naravno, mi smo tu da obavimo sav posao za Vas i to vas ne košta ništa. Izrada sajtova uvek uključuje i postavljanje sajta na internetu.

 

ŠTA OBUHVATA IZRADA SAJTA ?

 • Unikatan dizajn (responsive - paralax),
 • Mogućnost integracije CMS sistema (Wordress, Joomla),
 • Odlična SEO optimizacija (garantovano 1 mesto na Google),
 • Deo za pisanje, blog, komentari, članci (komunikacija sa korisnicima).
 • Integracija socijalnih mreža za deljenje sadržaja (Fb share, Google +, Twitter).
 • Samostalno održavanje sajta preko admin panela (administracija sajta).
 • Povoljna cena izrade sajta (jeftina izrada sajta).

Ako ste zainteresovani za izradu web sajta, možete nas kontaktirati na bilo koji od ponuđenih načina ili jednostavno pošaljite nam zahtev za izradu sajta.

 

WEB DIZAJN