BEKAP PODATAKA, SPAŠAVANJE PODATAKA

POČETNA / BEKAP PODATAKA

SPAŠAVANJE PODATAKA

U svakom momentu imamo rezervni hosting / slobodan prostor za bekap i čuvanje podataka. Ukoliko vam je potrebna usluga bekapovanja podataka sa hard diska ili servera, stojimo vam na usluzi.

Ako ste kupili kod nas hosting Shared ili VPS hosting, bekap podataka se radi prema potrebi a najčešće dnevno i nedeljno. Sigurnost podataka je obezbeđena i dovedena na najviši nvo. Takođe, omogućili smo svojim stalnim klijentima ali i svima vama kojima je potreban pouzdan bekap podataka na serveru i sa servera. Takođe, obavljamo bekap fajlova, odnosno podataka, sa hard diska računara i USB memorijske kartice. Ukoliko vam je potreban restore podataka, vraćanje kopije ili reparacija fajlova, Swebdizajn to može učiniti za vas! Takođe, transfer podataka sa servera na server možemo obaviti umesto vas brzo i sigurno. Ukoliko planirate da pređete na drugi, povoljniji web hosting, neizbežan je transfer sajta, MySQL baza, skripti, i svih fajova sa servera. Sa nama to ide mnogo brže i bezbednije.

Tu smo i ako vam je potrebna samo usluga skidanja svih stranica sajta sa hostinga, da bi ste uradili redizajn sajta. Radimo kompletan transfer podataka sa servera na server / migracija sajtova, podataka u realnom vremenu. Nema čekanja, nema zastoja.

Bekap podataka zavisi od same strukture sistema sa koga trebamo obaviti ovaj posao. Znači, mi vam možemo obaviti full bekap (sajtovi i baze) ili pojedinačno po potrebi. Nezavisno od sistema na kome se nalaze vaši podaci, potreban nam je samo pristup da bi smo vam uradili posao do kraja.

SPASAVANJE PODATAKA SA HARD DISKA

Često se dešava da dođe do iznenadnog gubitka podataka na laptopu/desktop računaru. Bilo da je došlo do oštećenja sistemskog hard diska ili je eksterni disk ispao ... ili je došlo do pojave takozvanih "bad" sektora. Ovo je nezgodna situacija koja može imati i poražavajući ishod. Međutim, pokušaćemo da spasemo podatke uz pomoć specijalizovanih alata i softvera za tu namenu.

Za bekap i vraćanje fajlova sa pokvarenog hard diska desktop računara ili laptopa, pozovite specijalizovani servis računara u Beogradu na 064/242-60-60.

Ukoliko vam je potrebna backup usluga ili usluga vraćanja bekapa (restore) pošaljite nam email zahtev.

Najčešći tagovi: bekap, čupanje podataka sa hard diska, vraćanje fajlova sa harda, kako da izvučem podatke sa laptopa, povraćaj podataka sa usb, eksterni hdd bekap, kako da bekapujem hard disk, kako se bekapuje fleš.

BEKAP