SWEBDIZAJN WIKI - BAZA ZNANJA

WEB DIZAJN / WIKI-BAZA ZNANJA

SWEBDIZAJN Wiki - Baza znanja

Stranica je u pripremi

+ Izbor domena
Domen: Kada se planira web sajt najvažniji je izbor domena za sajt. Uzmite papir i zapišite sve domene koji vam padaju na pamet. Zatim proverite da li su domeni koje tražite slobodni. Ako su domeni zauzeti, vašu pretragu proširite dodavanjem fraze ili / eventualno promenom ekstenzije (.com, .net, .biz, .org ... itd).
+ Izbor hostinga
Hosting: Sve može i treba početi sa kupovinom domena. Dobar odabir URL adrese za sajt para vredi. A onda, bićete srećni dobitnik ako izaberete i pravi hosting za sajt. malo ironično može delovati sve ovo ali jeste zaista tako. Da ne bi ste ispitivali nemogućnosti i mane zakupljenih / preprodanih web hostinga najbezbednije je da se obratite nama.
+ Izbor tipa izrade sajta
Tip sajta: Izrada sajta se zasniva na tačno definisanom tipu. Postoje HTML 5 / CSS 3, PHP, CMS ... i drugi tipovi web sajtova. U zavisnosti od vaših potreba, mi ćemo vam napraviti sajt kakav želite. Ukoliko vam je potreban naš predlog - bićemo srećni zbog toga. Ne ustručavajte se već nas konsultujte o izboru - mi vam sigurno možemo pomoći.
+ Redovan bekap sajta
Bekap sajta: Bekap svih podataka na sajtu se na mnogim serverima / hostinzima obavlja automastski. Najčešće nedeljno mada naši premium korisnici na VPS hosting paketu uživaju dnevni bekap i zaštitu svih podataka i baza. Na vama je da odlučite šta je bezbednije ?
+ Ažuriranje softvera
Ažuriranje softvera: Ništa gore se ne može dogoditi od situacije da vam softver zastari. Šta to znači ? Pa najpre sve što ste radili unazad par godina može biti dovedeno u pitanje - da se izbriše. Ako nema opcije za nadogradnju softvera vašeg sajta onda ste u problemu. Zato je veoma važno da ili redovno vršite update sajta ili da taj posao poverite recimo nama. Mi vršimo bezbednu nadogradnju softvera kao i bekap podataka.
+ Optimizacija sajta
SEO optimizacija: Opšte je poznato da se u celom svetu pa i kod nas sve više, veća suma novca izdvaja za SEO nego za izradu web sajta. Opravdavamo ovakvo ponašanje i nastup klijenata. Mi ne primoravamo klijente da kupe SEO paket, ali vremenom se nameće potreba da je nužno optimizovati sajt kako bi poslovanje na internetu i uopšte bilo stabilno.

Opšta pitanja