Swebdizajn Studio | Izrada sajta | SEO | O nama

O NAMA

POČETNA / O NAMA

SWEBDIZAJN STUDIO

Sweb Dizajn studio se bavi web dizajnom, PHP/MySQL/Java programiranjem i nudi širok spektar usluga koje su potrebne vlasnicima web sajtova. SWEB razvija prilagođene CMS projekte, android i iphone aplikacije i konstantno teži savršenom dizajnu.

Sweb dizajn studio je specijalizovan za profesionalni Web dizajn, izradu sajtova, optimizaciju i održavanje internet prezentacija. Swebdizajn je skraćenica od SEO WEB DIZAJN i postoji kao freelance tim skoro 15 godina. Unapređenje poslovanja na internetu je naš adut u ovom poslu. Kroz spisak web dizajn usluga, želimo da vam se predstavimo kao kvalitetan i ozbiljan web partner. Kome će te pokloniti svoje poverenje, u veoma velikoj konkurenciji na internetu zavisi isključivo od vaših stavova i potreba. Matična zemlja našeg poslovanja i pružanja web dizajn usluga je Srbija, dizajnerski studio se nalazi u Beogradu, a web hosting serveri u Nemačkoj. Takođe, imamo odlične partnerske odnose sa više programerskih firmi iz naše zemlje i inostranstva. Nudimo uglavnom komercijalne usluge ali posvećujemo pažnju i free projektima, besplatnim uslugama kao što su: besplatna analiza i test sajta, besplatna SEO analiza sajta, besplatna podrška korisnicima interneta, besplatne skripte, tutorijali, WiKi ... itd.

Sweb nije agencija, jer u moru agencija koje posluju na raznorazne načine ne bi smo bili prepoznatljivi i primećeni na Web-u. Mi smo freelance tim, gde svaki web dizajner, php programer i grafički dizajner tačno znaju svoj posao i rade ga krajnje profesionalno !

Konstantno treba težiti optimalnom rešenju i izdvojiti određenu sumu novca za Web sajt koji će, kroz vreme početi da vam donosi prihod. Sva velika ulaganja u sajtove su donela velike dobitke kompanijama koje su verovale u uspeh i opravdanost ulaganja. Naš je posao pronalaženje najpovoljnijeg rešenja za sve veće zahteve klijenata u smislu funkcionalnosti i interaktivnosti sajta. Zato smo cenu izrade sajta ostavili kao stavku oko koje se trebamo dogovoriti sa klijentima. Web E-shop sisteme pokrećemo u skladu sa potrebom vlasnika i štitimo od bilo kakvih povreda autentičnosti sadržaja, licence i autorskih prava na sajt našeg klijenta. Pored izrade sajta, obavljamo i optimizaciju sajtova za Google, ciljne grupe kupaca, browsere i mobilne telefone i tablet uređaje. CMS sistem implementiramo u slučaju kada je potrebno aktivno održavanje i ažuriranje stranica. Ako već imate sajt, umesto da kreirate novi dizajn, jedna od opcija je redizajn sajta. Za razliku od većine preduzeća koja proizvode Web sajtove kao na pokretnoj traci (web fabrika), verujemo da možemo da ponudimo našim klijentima kompletno unikatno Web dizajn rešenje koje neće biti kopija kopije.

Imamo sve za vaš sajt - od ideje do modernog, atraktivnog, visokofunkcionalnog i optimizovanog responsive sajta. Hvala vam na ukazanom poverenju !

Ako vam je potreban web sajt, iskoristite akcijske cene i zatražite našu ponudu.

Cena izrade sajta nije nikada fiksna i ista zavisi od slobodnog vremena freelancera, pa se dešava da cena izrade sajta bude i 0 dinara po dogovoru.