REDIZAJN SAJTA

WEB DIZAJN / REDIZAJN SAJTA

REDIZAJN SAJTA

redizajn sajtaRedizajn sajta se radi onog trenutka kada vidimo da nešto na sajtu nije kako treba. Da li je to sajt koji nije optimizovan za Adsense reklame, loše se prikazuje na iPhone, tablet, ili na ekranima rezolucije 16:10, svejedno, postoji problem na sajtu koji treba rešiti hitno.Često puta smo u prilici da naiđemo preko Google pretrage na potpuno "loše dizajnirane" i zastarele sajtove koji se teško otvaraju. Često se lakše sprovodi kompletno nova izrada sajta, umesto da se web dizajneri muče sa loše urađenim i upropašćenim sajtom. Redizajn sajta podrazumeva minimalne tj. delimične promene i aplikacije na sajtu, dok totalni redizajn podrazumeva novi sajt. Pre konačne odluke da li vam je potreban redizajn sajta, razmislite i pokušajte da odgovorite sami sebi na nekoliko pitanja:

  • Da li su informacije na sajtu zanimljive, aktuelne i lepo raspoređene ?
  • Koliko je vaš sajt brz, da li se stranice učitavaju sporo ili brzo ?
  • Kakva je ciljana pozicija sajta na Google za važne ključne reči ?
  • Da li je sajt estetski lep i privlačan za oko ?
  • Jesu li linkovi na sajtu ispravni i kvalitetni?
  • Da li vam je za izmenu sadržaja na sajtu uvek potrebna pomoć programera ?

Ako na bilo koje pitanje imate negativan odgovor, vašem sajtu je svakako potreban redizajn web stranica. Swebdizajn vam može uraditi redizajn sajtova prema vašim potrebama u cilju postizanja boljih performansi i boljih poslovnih rezultata. Redizajn mora doneti očekivane rezultate i povećanje poseta za kratko vreme, inače sav posao i ulaganje u redizajn web sajta nema smisla. Zato je veoma bitno osvrnuti se na konkurentske sajtove, snimiti njihov dizajn, način prezentovanja usluga i sl. Najbrže se do ideja dolazi posmatranjem tuđih, lepih sajtova. Recimo ako ste danas pogledali 100 sajtova, i ako barem po jednu sitnicu koja vam se dopada na njima postavite na vaš sajt na svoj način - uspeh je zagarantovan !

 

ŠTA OBUHVATA REDIZAJN POSTOJEĆEG SAJTA

Redizajn postojećeg sajta definiše preliminarna provera trenutnog izgleda sajta govori sve o vašem sajtu. Mi ćemo svakako prepoznati dobre loše stvari, detalje i funkcionalnosti na vašem sajtu. Nepristrasno prostupamo svakom projektu i želimo da redizajn sajta donese maksimalan efekat za vas. Vaša očekivanja su sigurno velika kad ste postali svesni da stari sajt nije više ono pravo. Dakle, prepustite posao nama i mi ćemo vam uz vašu pomoć ponuditi najbolje rešenje za sajt.

 

REDIZAJN ILI NOVI DIZAJN

Na samom početku redizajna bavimo se izborom najpribližnijeg dizajna za sajt i metodama prepravke sajta. Ukoliko imate već pripremljen šablon za vaš sajt, možemo ga uključiti u novi dizajn sajta. Naš cilj je izrada što funkcionalnijeg sajta, sa promenama koje su realne i dobre za vaš sajt. U principu, redizajn uvek donosi poboljšanje sajta, utiče dobro na seo optimizaciju, veći broj poseta, bolje poslovanje na internetu. Redizajn sajta ima za cilj da ispravi sve greške i nedostatke starog sajta i novom sajtu da unese posebnu svežinu, privlačnost i autentičnost. Pri tome, prelazak sa HTML, HTML 5 na neki od CMS sistema kao što je Wordpress nije nikakav problem.

REDIZAJN SAJTA KAO ALTERNATIVA

Često puta se redizajn sajta radi u cilju prolongiranja nekog perioda nakon kojeg se radi totalni redizajn odnosno izrada novog sajta. Ovo je dobar potez za manje web sajtove, koji nemaju puno artikala i stranica. Najčešće su to lične internet prezentacije koje imaju mali broj web stranica. Ukoliko je u pitanju sajt sa velikim brojem stranica i sa mnoštvom različitih stranica, a pri tom nije CMS, valjalo bi razmišljati da se sajt uradi od početka. Google često ima zamerke na sajtove koji i posle 5-10 godina ništa konkretno nisu uradili na svom imidžu pa time nisu ni ubedili publiku da im može verovati i pronaći korisne informacije u svakom trenutku.

Swebdizajn studio za web dizajn vam stoji na usluzi u vezi redizajna sajta. Dovoljno je da samo popunite naš online formular za redizajn sajta i poslaćemo vam naš predlog za redizajn.


REDIZAJN SAJTA


Redizajn sajta ima za cilj da unapredi kompletan sajt: popravke sve stranice sajta, kod web stranica, analitika, pregled sajta, učitavanje na Google, brzina sajta ... itd. Pouzdano znamo da se redizajnom može postići puno, a najpre će se redizajn sajta videti na povećanju broja poseta, veći broj pregleda stranica, rotacija stranica, zadržavanje posetilaca na sajtu i dr. Mi smo eksperti za redizajn, jer kombinujemo veliki broj web dizajn tehnika kako bi smo vaš sajt zadržali u okviru namene. Za nas je važno da redizajn donese poboljšanje sajta u svakom pogledu. Jednako nam je važan vizuelni izgled koliko i funkcionalnost sajta, jer samo sajt koji zadovoljava kriterijum upotrebljivosti i web standarde može doneti uspeh. Jedan sajt mora biti vizuelno dopadljiv, ne preterano (šljašteći) lep, ali brz, informativan i uvek na pravom mestu i u pravo vreme plasiran u pretrazi kako bi ljudi shvatili da se radi o sajtu koji ima sve što je potrebno za njih.