WEB DIZAJN / BLOG

PAYPAL SRBIJA

paypal-srbija

Nekoliko dana nakon aktivacije usluge prijema novca putem PayPal-a, usluga je ugašena uz obrazloženje da Srbija nije spremna za tako nešto. Mora se raditi na promeni / usklađivanju zakona o poslovanju kada je u pitanju prijem novca iz inostranstva. Mogućnost da PayPal promeni svoju dosadašnju praksu i prevaziđe prepreke koje postoje u zakonu o poslovanju RS nije izvesna.

Pročitaj više

Mozilla Firefox

firefox

Mozilla Firefox zauzima vodeće mesto u sferi internet pretraživača koji žele da zadovolje sve zahteve korisnika. Počev od jednostavnog interfejsa, preko odlične podrške za razne dodatke koje koriste SEO eksperti. Tu ulazi svavako i korisnički bitan aspekt - brzina. Smatra se da Firefox spada u najbrže pretraživače. Ukoliko ne verujete, možete isprobati i "portable" verziju za početak.

Pročitaj više

OpenCart e-shop

opencart

OpenCart je odlična skripta za pokretanje online prodavnice (e-shop) trgovine na internetu. OpenCart je pouzdana za portal na kome želite da ponudite vaše proizvode i usluge. Moja korpa, najtraženije, popularno, preporuka, kao i lista želja, 2CheckOut, jesu samo neki od modula koje dobijate uz ovu skriptu.

Pročitaj više

Prenos broja mobilnog telefona

prenos mob broja

Prenesite svoj broj iz 060, 061, 062, 063, 064, 065, 066, 069 i zadržite isti broj uz nove tarife koje želite. Odlična opcija za sve koji žele da probaju šta drugi operateri nude a pri tom smanje troškove i račun za mobilni.

Pročitaj više

Copy Paste stručnjaci

copy paste strucnjaci

Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa web sajta bez dozvole vlasnika sajta karakteriše se kao plagijat - krađa. U Srbiji je ovaj fenomen veoma izražen na internetu jer se preko noći želi uspeh uz ne ulaganje odnosno bez muke i truda se želi popularnost i uspeh.

Pročitajte više