WEB DIZAJN / BLOG

ALATI ZA PROVERU SAJTA

alat za proveru sajta

Ako želite da se vaš sajt vidi jednako dobro na svim pregledačima kao što su (Firefox, IE, Opera, Google Chrome, Netscape...itd), provera sajta je veoma važno.

Pročitaj više

PROVERA BRZINE INTERNETA

internet brzina test

Ako vam se čini da brzina interneta koju plaćate svom internet provajderu nije zadovoljavajuća, možete da testirate brzinu internet konekcije. Rezultat provere treba realno sagledati jer brzina interneta zavisi od mnogih faktora kao što su: broj korisnika na mreži, kvalitet vaše opreme, tip rutera ... itd.

Pročitaj više

Zaštita sajta - Stop hakerima

zastita sajta

Da li ste uopšte razmišljali na temu: "Kako zaštititi web sajt" ? Sve češće se dešavaju hakerski napadi na poznate CMS sisteme za pisanje blogova (Joomla, Wordpress ... itd). Ukoliko koristite shared hosting, vrlo je verovatno da ćete morati da zatražite pomoć administratora, a u krajnjem slučaju i da potpuno promenite web hosting.

Pročitaj više

Kodiranje sajta u UTF-8

kodiranje utf-8

U ovom članku želimo da vam pomognemo u rešavanju problema sa srpskim,hrvatskim, bosanskim, crnogorskim slovima koja sadrže kvačicu. Ukratko, često puta ste naišli na lep sajt, lepo dizajniran i sveden, ali vam je zasmetalo upravo ono što svi primete, a to je nepostojanje naših slova sa kvačicama ili nedostatak podrške za određeni font.

Pročitaj više

Alati za izradu web sajta

priprema bloga

Blog u pripremi ...

Pročitajte više