BLOG SEO

WEB DIZAJN / BLOG / STRANA 3

Besplatna optimizacija sajta

besplatna seo optimizacija

U principu, SEO je komercijalna usluga i naplaćuje se u zavisnosti od više faktora, kako smo već pisali na stranici SEO optimizacija. Cena jeste oganičavajući faktor ali shodno vašim potrebama možete naći neki balans. Ukoliko vam neko nudi besplatan SEO, proverite zašto to nudi i da li nije u pitanju neka prevara.

Pročitaj više

Kvalitetan dizajn za uspešan sajt

kvalitetan web dizajn

Skoro svaki treći web sajt koji nudi određene web dizajn usluge nudi i niz povoljnosti kao što su: besplatan domen, besplatan hosting, besplatna optimizacija, besplatno održavanje, besplatan monitoring...itd. Pre svega, besplatan a dobar web sajt nije lako napraviti.

Pročitaj više

OpenCart e-shop

opencart web shop

OpenCart je, kako se može naslutiti, skripta za pokretanje online (e-shop) trgovine na internetu. OpenCart je ouzdana za portal na kome želite da ponudite vaše proizvode i usluge. Moja korpa, najtraženije, popularno, preporuka, kao i lista želja, 2CheckOut, jesu samo neki od modula koje dobijate uz ovu skriptu.

Pročitaj više

Komande za Linux VPS server

linux vps komande

Korisnici VPS servera - hostinga su često u prilici da sami moraju da se brinu o radu sajtova. Zato je neophodno s vremena na vreme restartovati VPS, zaustaviti ili pokrenuti DNS server, MySQL server, preći sa CentOS-a na Ubuntu ili neke druge distribucije Linuksa, ili instalirati neke dodatke kao što su "maldet", ClamAV, Nginx ... itd.

Pročitaj više

Prenos broja mobilnog telefona

prenos broja iz mts u vip telenor

Prenesite svoj broj iz 060, 061, 062, 063, 064, 065, 066, 069 i zadržite isti broj uz nove tarife koje želite. Odlična opcija za sve koji žele da probaju šta drugi operateri nude a pri tom smanje troškove i račun za mobilni.

Pročitajte više