USLOVI SWEBDIZAJN SAJTA

WEB DIZAJN / USLOVI

USLOVI KORIŠĆENJA SAJTA

Saglasni ste da će te koristiti ovaj sajt samo u zakonskim okvirima. Ne smete koristiti ovaj sajt za:

- Slanje, objavljivanje ili korišćenje materijala koji su agresivni , uvredljivi, klevetnički, nedolični, nepristojni, preteći ili nezakoniti i koji krše autorska prava, poverljivost, privatnost i druga prava.

- Širenje lančanih pisama , spamova, neželjene pošte ili za štetno i zlonamerno ponašanje koje izazivа ili može izazvati štetu, uznemiravanje, neprijatnosti ili nepotreban strah prilikom korišćenja ovog sajta

Ne smete zaobići niti pokušati da zaobiđete mere bezbednosti ili pokušati da izmenite sadržaj sajta osim ako to nije naročito dozvoljeno.

Zadržavamo pravo da isključimo određene korisnike sa servisa kao i podatke o njima ukoliko zloupotrebljavaju sajt (što podrazumeva pre svega hakerisanje,prevare ili širenje računarskih virusa). Takođe možemo napraviti izmene servisa bez prethodnog obaveštenja, a ovo može podrazumevati i uklanjanje servisa u bilo koje vreme.

U interesu svih korisnika sarađivaćemo sa inspektorima i organima nadležnim za suzbijanje kriminalnih aktivnosti i povrede sistema i mreže.

Administrator neće biti odgovoran za bilo kakvu direktnu, indirektnu, posledičnu ili drugu štetu nastalu korišćenjem ovog sajta ili drugih linkovanih sajtova.


Zvanični sajt SWEBDIZAJN može da sadrži linkove ka drugim sajtovima. Linkovani sajtovi nisu pd kontrolom SWEBDIZAJN-a и SWEBDIZAJN nije odgovoran za njihov sadržaj (uključujući, bez ograničenja, sve linkove koje sadrži linkovani sajt, ili sve izmene i unošenja novih verzija linkovanih sajtova). SWEBDIZAJN nije odgovoran za bilo којi oblik prenosa primljenog sadržaja sa drugog linkovanog sajtа. SWEBDIZAJN obezbeđuje ove linkove korisnicima samo kao pogodnost, tako da postavljanje ovih linkova na zvaničnom sajtu SWEBDIZAJN ne podrazumeva udruživanja sajta SWEBDIZAJN sa njihovim operaterima.

Možete pogledati, kopirati ili odštampati strane sa ovog sajta isključivo za lične, nekomercijalne svrhe. U suprotnom ne možete koristiti, modifikovati, kopirati, štampati, prikazati, reprodukovati, distribuirati ili objavljivati informacije sa ovog sajta bez izričite dozvole adminstratora. Administrator može bilo kad, bez prethodne najave, da napravi izmene na sajtu.
Informacije na ovom sajtu mogu da sadre tehničke ili tipografske greške. Informacije mogu biti promenje ili ažurirane bez prethodne najave.

 

Sigurnost i praćenje podataka


Zvanični sajt SWEBDIZAJN pored pomenutih stavki u Politici privatnosti zadržava pravo da sakuplja sledeće informacije o svojim korisnicima:

- Ime domena sa kog je pristupljeno sajtu

- Datum i vreme pristupa sajtu

- Adresa (takođe poznata kao URL adresa) sa koje je kliknuto pristupljeno na link za pristup sajtu SWEDIZAJN.

U cilju sigurnosti sajta , sav saobraćaj na mreži se prati kako bi se identifikovali neovašćeni pokušaji postavljanja ili promene informacija kao i pokušaji kriminalnih aktivnosti. Navigacijske informacije mogu da se koriste za dobijanje podataka u istragama lica ovlašćenih za sprovođenje zakona i na osnovu zahteva pravnog postupka.

Štaviše,da bi se od neovlašćene upotrebe zaštitio zvanični sajt SWEBDIZAJN i računarski sistem koji podržava sajt i da bi se osiguralo njegovo pravilno funkcionisanje, pristup pojedinaca ovom sajtu i računarskom sistemu se prati i evidentira od strane ovlašćenog osoblja. Svako ko koristi ovaj sajt i računarski sistem koji podržava sajt, izričito pristaje na ovakvo nadgledanje i ukoliko ono pokaže zloupotrebu ili kriminalne radnje, može se iskoristiti za prijavu nadležnim organima. Neovlašćeni pokušaji da se postavi ili promeni sadržaj sajta, ili se na drugi način prouzrokuje šteta na sajtu ili računarskom sistemu,su strogo zabranjeni i kažnjivi zakonom. Sve ove odredbe se odnose kako na sajt tako i na naš e-shop, gde primenjujemo svaku stavku pojedinačno. Striktno je zabranjeno da koristite naš e-mail sistem podrške za širenje spam poruka. Takođe je zabranjeno da koristite newsletter (bilten) sistem za blokiranje rada e-mail servisa.

 

Promena sajta bez prethodne najave

Zvanični sajt SWEBDIZAJN je javni servis.Ovaj sajt je dinamičan i vremenom će se menjati bez prehodne najave. Korisnici ovog sajta su toga u potpunosti odgovorni za proveru tačnosti, potpunosti i podobnosti sadržaja koji se na njemu nalaze.

 

Izričito je zabranjeno kopiranje sadržaja

Ukoliko se odlučite da pojedine delove našeg sajta samovoljno kopirate i potom u izmenjenom ili neizmenjenom obliku postavljate na druge sajtove, forume i blogove, ovu radnju ćemo zabeležiti kao kršenje autorskih prava i prava na intelektualnu svojinu. Čim primetimo bilo kakvo kršenje ovih prava, obaveštavamo putem elektronske email pošte počinioca uz molbu od uzdržavanja od ovakvih radnji i brisanja spornog sadržaja sa drugih sajtova na mreži. U suprotnom, protivu počinioca ovog krivičnog dela će biti sproveden pravni postupak u okvirima zakona republike Srbije. Swebdizajn ne dozvoljava kopiranje, štampanje, distribuiranje materijala sa svojih stranica u bilo kom obliku i molimo vas da se toga pridržavate.

 

U Beogradu, 25.09.2010

Swebdizajn.com

web dizajn servis, Srbija

 

Opšta pitanja