Naručivanje hostinga | Prodaja hostinga za sajt

NARUČIVANJE HOSTINGA

POČETNA / HOSTING NARUČIVANJE

Prodaja hostinga na akciji, povoljno i jeftino cena (-25%) je u toku.

Ako vam je potreban hosting za sajt, popunite ispod naš online formular i pošaljite nam zahtev za hosting. Poslaćemo vam sve potrebne parametre hostinga što je pre moguće.


BRZE NARUDŽBENICE

ŠTA JE HOSTING

Hosting je prostor na serveru / računaru i neophodan je kako bi sajt bio dostupan na internetu. Nakon registracije domena, svi fajlovi sajta se postavljaju na web hosting. Postoje Linux i Windows serveri a samim tim i hostinzi. Izbor hostinga je na vama, ali morate imati neke informacije o tome kakva je osnovna razlika između Windows i linux hostinga ?

Naručivanje hostinga treba biti pametan izbor. U principu za vas će najvažnije biti da znate da se na Windows hostingu ne može raditi u PHP tehnici. Takođe, .htaccess fajl ne radi i nema nikakav značaj na Windowsu. Znači, ako je vaš web sajt zasnovan na PHP tehnologiji, predlažemo vam da kupite Linux hosting. Razlike u brzini i bezbednosti su minimalne.

CENA HOSTINGA

Veoma važna stavka kod izbora hosting paketa jeste i cena hostinga. Po nekom pravilu, jeftin hosting znači loš hosting. S druge strane postoje i skupe varijante hostinga koje ne nude preterano puno mogućnosti. Različite ponude hostinga su od provajdera do provajdera. Nema nekog posebnog pravila pri formiranju cena i opcija.

Za vas kao našeg klijenta je važno sledeće:

  1. Da vam hosting bude non-stop dostupan, online, u funkciji 365 dana u godini.
  2. Da vaš hosting nema bezbednosne propuste i time rizikuje gubitak podataka na sajtu
  3. Hosting mora biti na serveru koji je najbliži vama i vašim posetiocima. Geo lokacija servera je važna jer prevelika latencija povećava vreme učitavanja sajta. Brzina sajta zavisi od hostinga.
  4. Hosting treba da ima sve potrebne elemente za upravljanje sajtom, bazama, mejlovima. U tu svrhu se koriste najčešće Parallels Plesk panel i cPanel. Panel za brzu instalaciju skripti i aplikacija je takođe poželjan.
  5. Naš web hostng poseduje sve pomenute opcije za svakog klijenta.
  6. Veličina hostinga je stvar vašeg plana i zahteva sajta. Zahtevniji sajt u smislu softvera i poseta bi se trebao postaviti na VPS hosting koji je opcija više u odnosu na klasičan shared (deljeni) hosting.

KAKAV HOSTING NUDI SWEB

 

Ako va zanima kakav hosting nudi SWEB možete besplatno probati 7 dana naš free hosting paket. Klijentima smo obezbedili vrhunski hosting koji i mi koristimo za hostovanje većeg broja sajtova. Parametar brzine i pouzdanosti je za nas ključni faktor uspeha. Prioritet u radu hostinga su stabilnost, bezbednost, bezina sajtova na njemu kao i brzina prenosa podataka. Ako ste nezadovoljni trenutnom hostingom, uradite prebacivanje sajta odnosno transfer hostinga kod nas besplatno. Mi ćemo za vas uraditi bekap podataka sajta i mysql baza i postaviti na novi web hosting. Naručivanje VPS servera takođe možete obaviti na ovoj stranici.