Naručivanje sajta | Izrada sajta narudžbina | Web dizajn ponuda

NARUČIVANJE SAJTA

POČETNA / NARUČIVANJE SAJTA

Ako vam je potrebna izrada sajta, web dizajn ponuda, popunite ispod naš online formular za naručivanje sajta i pošaljite vaš zahtev. Poslaćemo vam našu ponudu za sajt što je pre moguće.


BRZE NARUDŽBENICE

TIP SAJTA

Tip sajta karakterišu način izrade, vrsta odnosno tehnologija izrade kao i namena sajta. Kada pravite plan za vaš web sajt, imajte u vidu i njegov dalji razvoj. Nemojte ostaviti sajt bez mogućnosti za održavanjem, ubacivanjem vesti, bloga, komentara. Planirajte da vaš sajt bude non-stop aktuelan jer samo tako ćete biti na dobroj poziciji. U tu svrhu možete sajt zasnovati na nekoj CMS platformi, a mi vam preporučujemo izrada cms sajta. Lako ćete savladati unos sadržaja, administraciju i održavanje. Naravno, i HTML 5 sajt može biti isto dobro urađen sa puno opcija i funcionalnosti. Ako vam je potreban jednostavan sajt, najbrže i najlakše ćemo vam izraditi HTML 5/CSS3 sajt jer već imamo gotove, pripremljene šablone za stranice sajta. Template se može kupiti po želji na Templatemonster i Themeforest gde naše kolege redovno objavljuju nove templejte.

 

ŠTA TREBA ZA WEB SAJT

Verovatno se pitate šta je sve potrebno za web sajt ? Za izradu sajta kao i za tortu ili gibanicu treba osnovni materijal koji bi ste trebali da pripremite na vreme. Ako nemate nikakav materijal, onda morate u kupovinu. Swebdizajn ipak može umesto vas sve da uradi. Počev od izrade logotipa, slika, ikonica, navigacije, pisanje SEO tekstova za sajt ... itd. U principu, mi imamo sve za sajt na jednom mestu. Izrada sajta + Domen + Hosting + SEO optimizacija i SEM marketing.

Vi nemate nikakve obaveze u toku izrade sajta, osim da nam dostavite potrebne tekstove, fotografije ili informacije za sajt. Nakon izrade, videćete demo sajta (radna verzija sajta). Ako odgovara, sajt odmah pustamo u rad. Šta još treba za sajt ?

Potrebno je da nam omogućite Facebook developer (fun page), izrada facebook stranice, Google Analytics UA -xxx kod, eventualno brojači poseta ako ih koristite. Za web shop će biti potrebne informacije o plaćanju (PayPal, plaćanje pouzećem, bankovni račun), i dostava (PosteExpress, DHL, Fedex, Overseas ... itd). Takođe mogu biti neophodni i dodatni moduli za sajt.

Dakle, web dizajn ponuda će vam biti dostavljena odmah nakon što nam pošaljete zahtev za web dizajn - izradu sajta. Molimo vas da isključivo koristite naše brze narudžbenice za sajt.