Web dizajn Beograd | Izrada sajta | Web dizajneri Srbija

GRAFIČKI DIZAJN

POČETNA / WEB DIZAJN BEOGRAD

GRAFIČKI DIZAJNERI RADE ZA VAS

Web dizajn Beograd studio izrađuje kvalitetne web sajtove, web stranice koje su optimizovane i u skladu sa svim web standardima. Preferiramo lako i brzo otvaranje sajta čak i na najsporijim internet konekcijama. Naši programeri svakodnevno prate nove trendove i usklađuju kod sajtova prema zahtevima korisnika. Korisnici su najbolje sudije kada je web sajt u pitanju - ili će im se dopasti ili neće. Zbog toga je naš tim odlučio da pre procesa izrada sajta proveri sve elemente koji utiču na kvalitet i posećenost - korisničke ocene sajta. Izrađujemo sajtove za različite namene, kao i web sajtove prilagođene za sve jezike Ex-Yu (hrvatska, BiH, MK, Slovenija, ME), EU, USA, AU ... itd.

WEB DIZAJN USLUGE

Naše web dizajn usluge su usmerene ka klijentima, pojedinačnom i kolektivnom uspehu. Sve što radimo, radimo zato što to volimo i zato što smatramo da svako ko želi uspeh isti i zaslužuje.

U skladu sa trendovima koji se sve češće smenjuju i nalažu određene promene i u načinu poslovanja ali i u načinu prezentovanja posla, mi smo tu da vam pomognemo u svakom segmentu online poslovanja. Ne postoji segment u kome nismo pronašli deo sebe, realizovali svoje vizije i obogatili ceo doživljaj lepim i jednostavnim rešenjima. Kreativna rešenja za sajt posebno imaju svoju pozitivnu stranu jer su rezultati uspeha merljivi i recimo ako uzmemo redizajn web sajta kao opciju poboljšanja sajta, jasno će vam biti zašto se upravo sve više pažnje posvećuje dizajnu, optimizaciji sajta za mobine uređaje ... itd.

WEB DESIGN RESPONSIVE

Web design responsive odnosno prilagodljiv dizajn web stranica je novina koja omogućuje mnoštvo opcija na sajtu a pre svega njegovu fleksibilnost. Sve je veći broj korisnika mobilnih uređaja pomoću kojih pretražuju web, pronalaze potrebne informacije. To nas primorava da u tom pravcu razvijamo sajtove i aplikacije koje olakšavaju i upotpunjuju ceo doživljaj - mobilni responsive dizajn sajta. Zato smo morali da pređemo na novi trend i novi način izrade web sajtova - sajtovi koji će se jednako lepo prikazivati na računarima i mobilnim uređajima. Jednom rečju responsive design - responziv web dizajn je budućnost i takav trend razvoja i usklađivanja sajtova i aplikacija će se nastaviti.Web dizajn studio će u toku izrade ili redizajna sajta omogućiti ovaj najnoviji način izrade sajta. Zahtevi za izradu android / iphone aplikacijama su nas dodatno ohrabrili i uneli u naš tim novu viziju. Mi ćemo pokušati da vam napravimo dizajn web sajta kakav želite. Pri tome dizajn web sajta nije presudan za uspeh sajta i to da li će on biti prvi na Google ? Naravno, naš cilj je gotovo i kompletno rešenje za sajt na kome je uključena osnovna seo optimizacija za google pretraživač.

RESPONSIVE DIZAJN SAJTA

  • Prilagodljiv dizajn web sajta (učitavanje sajta na svim uređajima),
  • Perfektan prikaz sajta na PC, tablet, iPhone, android, smart ... itd.
  • Relativno niža cena održavanja sajta u odnosu na klasični HTML.
  • Zadržavanje vizuelnog identiteta zbog univerzalnog prikazivanja.
  • Korisnici će lakše stupiti u kontakt sa vama preko raznih kontakt formi (landing strana, odnosno stranica za naručivanje sajta).
  • Nema potrebe da se radi mobilna verzija sajta - ušteda za 1 sajt.
  • Generalno brže učitavanje web sajta - čak i do 3 x brži sajt.
  • Ako smatrate da vam je potreban jedan ovakav web sajt, možete napraviti besplatan upit za sajt, a mi ćemo vam vrlo rado odogovoriti kako da pokrenete svoj mobilni sajt. Takođe, naručivanje sajta možete obaviti u par koraka i dobićete našu ponudu u kratkom roku.

WEB DIZAJN