REGISTRACIJA DOMENA

WEB DIZAJN / REGISTRACIJA DOMENA

ZAKUP DOMENA

HOSTING

Prilikom kupovine ili transfera vašeg domena, možete odmah tražiti i novi hosting. Ovo je dobar izbor jer time menjate IP adresu svoj sajta što može ići na ruku boljeg rangiranja sajta. Mi prema vašem zahtevu određujemo najbolju lokaciju servera, a kada je u pitanju Srbija, predlažemo odabrane i proverene nemačke servere.

REGISTRACIJA DOMENA

Domen predstavlja jedinstveno ime vašeg sajta na internetu. Uskoro ćemo opciju registracije domena uvrstiti u našu web ponudu. Za sada je moguće samo povezivanje i transfer vaših domena sa trenutnog hostinga na neki drugi hosting ili naš VPS hosting. Dobićete kompletnu podršku ukoliko se odlučite za prenos web sajta kod nas. Za to je potrebno da nas obavestite putem online formulara koji domen želite da prebacite.

PREBACIVANJE SAJTA

Razlozi za prebacivanje sajta sa jednog hostinga na drugi su različiti. Međutim, najčešći razlog predstavlja nedovoljno brz hosting, puno bagova, usporeno učitavanje stranica sajta, često prikazivanje statusnih grešaka Erorr 404, 502, 503, nginx 502 bad gateway ... itd.

Mi vam možemo ponuditi zaista adekvatan paket koji će odgovoriti svim zahtevima vaše internet prezentacije.

Saveti za izbor domena

Saveti za izbor domena se odnose na način kako da proverite dostupnost domena, zakupite domen ili kako da preusmerite domen na novi. Kompletna SEO optimizacija sajta se zasniva i na izboru dobrog domena za sajt.

  • Izbegavajte predugačka imena (max. 66 karaktera).
  • Uključite ključnu reč u ime domena..
  • Kombinujte najviše dve ključne reči u imenu domena.
  • Izbegavajte crtice i brojeve
  • Neka ime domena bude lako pamtljivo.