Swebdizajn studio kontakt

POČETNA / KONTAKT

Sve potrebne informacije u vezi IT usluge koje smo naveli u ponudi, možete dobiti u poruci na vašu E-mail adresu. Kontaktirajte nas putem online formulara i u svakom trenutku možete očekivati naš odgovor. Sve ono što je u našem opisu posla pokušaćemo da uradimo za vas.

Molimo vas da budete strpljivi dok čekate odgovor. ( 24 / 7 podrška za klijente). Svaka poruka klijenata se smatra kao tiket podršci i ima viši prioritet odgovora. Ukoliko ne dobijete našu ponudu u roku od 48 h, molimo vas da nam pošaljete zahtev koristeći alternativni email (vidi desno).

O promenama na sajtu, update / upgrade hostinga, kao i izmene u načinu funkcionisanja servisa pratite informacije koje objavljuje naš web dizajn blog.

Zadržavamo pravo da ne odgovorimo na nepotpune zahteve i zahteve koji prevazilaze naše mogućnosti.


Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da nam pošaljete email preko kontakt formulara, molimo vas da to učinite slanjem na email naveden desno u kontakt kartici. Hvala.

Kontakt informacije

Web dizajn studio: Swebdizajn
Beograd, 11000

Viber, Whatsapp, SMS
E-mail: office (at) swebdizajn (dot) com
Web sajt: www.swebdizajn.com
E-mail: seowebdizajn@gmail.com

Skype: Swebdizajn

Takođe, najbrža podrška i razgovor online sa web dizajnerima i SEO ekspertima je preko chat-a ispod, i u donjem desnom uglu ili klikom na (POMOĆ). Ukoliko nismo trenutno online, odgovorićemo vam u roku od 24h.