WEB HOSTING

Hosting i domen

Izrada sajta je naš osnovni posao. Međutim, u cilju kompletne usluge i ubrzanja procesa objavljivanja sajta na internetu, posedujemo i hosting resurse kao i veliki izbor domena za svoje klijente.

Koliko je bitno da vaš sajt bude lepo dizajniran i optimizovan, toliko je bitno da isti bude smešten na bezbednom i pouzdanom web hosting prostoru. Hosting vam omogućava da vaš sajt bude stalno vidljiv na internetu i zato je izbor jeftinog hostinga uvek za sobom povlačio rizik za sajt. Činjenica da u Srbiji imamo veoma mali broj pouzdanih hosting provajdera koji ovaj posao obavljaju kvalitetno, navodi nas na pažljiv izbor najpovoljnijeg rešenja. Često ovaj izbor bude uslovljen prebrzom odlukom koja kasnije može negativno da utiče na reputaciju vašeg Web sajta. Zbog toga, odlučili smo da vam uz izradu sajta ponudimo besplatnu registraciju hostinga i domena . Naše prilagođene hosting pakete možete pogledati i naručiti na stranici web hosting a izbor domena za sajt prepustite nama.

 

Najpovoljniji web hosting za vaš sajt

Imate Web sajt, i želite da ga postavite na dobar hosting kako bi bio stalno vidljiv na internetu. Kako da se odlučite i na šta trebate da obratite pažnju prilikom izbora hostinga?

Svakako je jedan od najboljih načina mogućnost da isprobate hosting neko vreme i uverite se da li možete sajt hostovati tamo. Međutim, ovakav način poslovanja u Srbiji i Ex-Yu okruženju ne postoji. Dostupnost sajta 99,9% je nešto što većina hosting provajdera nudi. Pitanje je da li je to zaista tako. Ako vam hosting provajder ne može obezbediti stalnu dostupnost sajta i podršku, nemojte oklevati, nađite stabilnog i sigurnog partnera i spavajte mirno. Ne padajte na obećanja da će vam neko dati hosting za "dž", osim ako vam ga već nije uračunao u cene Web dizajna. Iz tog razloga, mi jasno podvlačimo crtu ovde. Nudimo vam hosting pakete na dva načina:

 

1. Kod naručene izrade sajta, u paketu dobijate besplatan hosting i domen na godinu dana (uračunati su u cenu izrade sajta sa popustom).

2. Ako vam treba samo hosting, pogledajte naš izbor hosting paketa.

 

Izbor hostinga za sajt

Brzina vaših email naloga je na nivou svih poznatih hosting kompanija. Uptime je zagarantovan.

Vaš sajt je dostupan 99,9% vremena bez problema i usporavanja. Prilikom jakih ddos napada na server nema zastoja u radu.

Ne morate misliti o vašem sajtu jer mi brinemo o svemu što je Vama potrebno da bi ste svoj posao radili profesionalno. Ako se vaš sajt trenutno nalazi na hostingu sa koga želite da ga prebacite (transfer hostinga) na novi, brži, pouzdaniji i povoljniji, mi ćemo učiniti to za vas sa zadovoljstvom. Potrebno je samo da se odlučite koji Web hosting odgovara vašem sajtu, ostalo prepustite nama. Od trenutka naručivanja hostinga, potrebno je samo 6 - 24 h da vaš web sajt bude online na internetu! Ukoliko želite više informacija ili hosting recenzije, možete pratiti i naš hosting blog izbor najpovoljnijeg hosting paketa. Ako vam je potreban transfer domena (prebacivanje i promena DNS parametara), podešavanje servera, php.ini fajla, stojimo vam na usluzi.