REDIZAJN SAJTA

Redizajn web stranica

Pre svega kada se odlučite redizajn sajta, svesni ste činjenice da vam nešto na njemu nije odgovaralo. Mnogo puta smo u prilici da naiđemo na potpuno "iskasapljene" sajtove koje je veoma teško redizajnirati a da ne dođe do velikih promena što u sadržini što u dizajnu. Često je lakše izraditi novi sajt, umesto gubiti vreme sa nečim što opet neće biti to što treba biti. Redizajn sajta podrazumeva minimalne tj. delimične promene i aplikacije na sajtu, dok totalni redizajn podrazumeva novo web dizajn rešenje. Pre konačne odluke da li vam je potreban redizajn, razmislite i pokušajte da odgovorite sebi na nekoliko pitanja:

 

* Da li su informacije na mom sajtu zanimljive aktuelne i lepo raspoređene?

* Koliko je moj sajt brz, da li se stranice učitavaju sporo ili brzo ?

* Da li je pozicija vašeg sajta u Google, Yahoo, Bing pretraživačima zadovoljavajuća za ključne reči koje karakterišu vaš sajt?

* Da li je vaš sajt estetski lep i privlačan za oko?

* Da li su linkovi na vašem sajtu ispravni ?

* Da li vam je i za najmanju izmenu sadržaja na sajtu uvek potrebna pomoć webmastera?

 

Ako na bilo koje pitanje imate negativan odgovor, vašem sajtu je svakako potreban redizajn sajta. Swebdizajn vam može uraditi redizajn sajtova prema vašim potrebama u cilju postizanja boljih performansi i boljih poslovnih rezultata. Redizajn mora doneti očekivane rezultate i povećanje poseta za kratko vreme, inače sav posao i ulaganje u redizajn web sajta nema smisla.

 

Izrada novog sajta ili samo redizajn starog sajta ?

Na samom početku redizajna bavimo se izborom najpribližnijeg dizajna i metodama prepravke sajta. Ukoliko imate već pripremljen šablon za vaš sajt, možemo ga uključiti u novi dizajn sajta. Naš cilj je izrada sajta što funkcionalnijeg i jednostavnog, sa promenama koje su realne i dobre za vaš sajt. U principu, redizajn uvek donosi poboljšanje sajta, bolju seo optimizaciju, veći broj poseta, bolje poslovanje na internetu. Redizajn sajta ima za cilj da ispravi sve greške i nedostatke starog sajta i novom sajtu da unese posebnu svežinu, privlačnost i autentičnost.

 

Prepravka i redizajn Wordpress i Joomla sajtova

Ako imate sajt izrađen na sistemima kao što su Wordpress, Joomla, Drupal, TexPattern, Memht portal i sl, možemo vam izraditi novi šablon (template) prema vašim potrebama. Takođe, ukoliko imate potrebu za promenama u header-u, footer-u, ili bilo kom drugom delu ovih sistema, spremni smo da vam olakšamo posao. prelazak sa jednog na drugi CMS sistem je takođe moguć. U svakom slučaju, stojimo vam na usluzi za sve što vam je potrebno u vezi dizajna sajta. Mnogi poznati sajtovi su upravo izrađeni na bazi CMS sistema koje smo nabrojali, na mnogima smo radili i usavršavali posao i tehniku prepravke. Podešavanje templejta ovih blog sistema nije jednostavno i zahteva pažljiv pristup svakom problemu ponaosob. Prepustite nam to zadovoljstvo da za vas uradimo nešto moderno i atraktivno kako bi smo zajedno uživali u lepoti jedne web prezentacije.

 

Zahtev za redizajn sajta

Da bi smo stekli što bolju sliku o vašem zahtevu za redizajn sajta, potrebno je da popunite online zahtev za redizajn sajta. Nakon pregleda vašeg zahteva u roku od 24h poslaćemo vam našu ponudu za redizajn.