PREVOD SAJTA

Prevod sajtova

Prevodimo sve vrste sajtova, nezavisno od toga koja je tehnologija izrade sajta u pitanju (html, php, cms, e-shop...itd), nudimo vam profesionalni prevod sa srpskog na ostale poznate svetske jezike, kao i prevod sa svetskih jezika na srpski jezik ali i ostale jezike bivše EX-YU. Prevod obavljamo u latinici i ćirilici, uz poštovanje gramatike i pravopisa.

Zašto je dobro imati preveden (dvo - tro - više jezični) sajt? Prevod sajta može pozitivno uticati na reputaciju vaše web stranice, može rezultirati većim brojem poseta i doneti veći broj klijenata i kupaca ukoliko se bavite prodajom usluga na sajtu koji ne poznaje granice matične zemlje. Prema našim procenama, korišćenje dvojezičnog sajta ima za oko 30% veću posećenost i veći promet. Multijezični web sajt generalno može doprineti razvoju vašeg brenda izvan granica zemlje u kojoj poslujete i za koju je urađena optimizacija sajta. Više o ulozi dvojezičnog sajta u internet marketingu možete pogledati na stranici Internet marketing.

 

Cena prevoda

Cena prevoda web sajta se kreće od 100 - 300 dinara po jednoj prevedenoj stranici koja sadrži 300-600 reči. Takođe, prevođenje po broju prevedenih reči možemo dogovoriti ako vama više odgovara tako. U ovu cenu smo uračunali i osnovnu optimizaciju za prevedene ključne reči, opise i sadržaj na stranici. Na taj način po najpovoljnijoj ceni dobijate gotovu stranicu, optimizovanu za govorno područje koje želite. Međutim, samo da napomenemo da prevod sajta podrazumeva samo prevod trenutnog sadržaja i sučelja. Naknadno dodavanje modula u skriptama može zahtevati i potrebu za dodatnim prevodom istih. Zato je neophodno da nas angažujete na gotovom web sajtu, gde u periodu prevoda neće biti izmena na admin panelu i modulima.

 

Posedujemo i gotov prevod za sledeće web shop skripte:

PrestaShop, OpenCart, ZenCart, E-Commerce, CubeCart...itd).

 

Imamo prevode i sledećih CMS skripti: Wordpress, Joomla, Drupal, TxTPattern, SilverStripa, Cushy CMS, Frog CMS, MODx, TYPOlight, dotCMS, Expression Engine, Radiant CMS, concrete5, MemHt CMS...itd, Social Engine, PHP FOX, VLD...itd.