SERVIS RAČUNARA

Popravka laptopa i kompjutera

Servis računara obavljamo na licu mesta, dolaskom kod Vas! Potrebno je samo da nas pozovete. Na teritoriji Beograda dolazak je besplatan.


- Vršimo bekap i transfer podataka, proveru ispravnosti hard diskova i ostalih komponenti računara.
- Instaliramo legalne antiviruse u cilju bezbednosti vaših podataka.
- Sklapamo povoljne konfiguracije računara prema vašim potrebama.
- Održavamo igračke konzole u igraonicama i internet klubovima.
- Obezbeđen je besplatan dolazak na kućnu adresu i popravka kompjutera na licu mesta prema važećem cenovniku koji se nalazi dole.
- Za sve što vas muči s vašim laptopom ili desktop kompjuterom, slobodno nam se obratite. Dostupni smo vam 24h na email i na telefonski poziv. Naš serviser će vas ubrzo kontaktirati i dogovoriti vreme za pregled i servis vašeg računara.
- Ukoliko se nalazite na teritoriji Beograda, naš PC serviser će doći i otkloniti kvar na vašem računaru, bez potrebe da računar nosite u servis. Pošaljite online kontakt popravka računara beograd ili nas pozovite. Ubrzo ćemo vas posetiti nakon vašeg poziva.

Stojimo vam na usluzi. 064 242 60 60 - vaš online PC serviser !

 

Kupujem Laptop - Na šta trebam da obratim pažnju ?

Najčešće pitanje na koje će vam svako dati svoj odgovor. Ako vam je potreban laptop za kućne potrebe, kucanje tekstova, slušanje muzike, internet, tagovanje na fejsbuku, tvitovanje, youtube razonodu, onda će vam svaki laptop iz trenutne ponude zadovoljiti zahteve. Obratite jedino pažnju na broj konektora (usb, hdmi...itd), pošto zbog sve novijih uređaja na koje želimo povezati laptop ima zahtev za ovim proširenjima. Ako ste webmaster i potreban vam je laptop za ozbiljan rad, recimo za obradu videa u Adobe Premiere-u, Photoshop, AutoCad i slično, pošaljite nam email da vam damo preporuku za izbor laptopa

Reinstalacija OS Windows XP, Vista, 7, Linux, MAC

Obavljamo instaliranje i reinstalaciju svih poznatih operativnih sistema, podešavanje i održavanje računara. Bez obzira gde se nalazite u Srbiji, pojedina podešavanja i test računara možemo obaviti i putem interneta.

 

Stradala matična ploča, memorija, grafička karta...

Nakon pregleda vaše konfiguracije, ponudićemo vam najrealnije i najisplativije rešenje vašeg problema. Uglavnom je problem kod starijih "mašina" gde je zamena delova uslovljena samom konfiguracijom i ograničena odabirom komponenti. Zato, slobodno nas obavestite da imate problem i da vam je potreban savet ili popravka, rešićemo problem sigurno. Posedujemo polovne komponente za zamenu na starijim Pentium 1,2 i 3 kompjuterima. Pregled vaše konfiguracije kao i ponude ne naplaćujemo.

 

Želite novi, moćni i brzi računar?

Postoje gotove konfiguracije koje možete kupiti i na akciji u svim prodavnicama kompjuterske tehnike. Pitanje je jedino - šta vama zaista treba? Nedavno, kada ste možda kupovali svoj prvi Pentium IV, niste bili previše zahtevni. A onda su se zahtevi sami nametnuli, pa sad morate da menjate čitav računar zbog igranja nekog Call of Duty -ja...u čemu je problem? Neminovno se mora mašina menjati ili bar, osvežavati, da bi mogla da odgovori zahtevima novijih igara i aplikacija. Mi vam možemo pomoći u odabiru konfiguracije, komponenti, softvera...itd. Ukoliko želite da za vas sklopimo računar koji bi vam bio "univerzalan" za sve što vam je potrebno - uradićemo to sa zadovoljstvom za Vas! Kontaktirajte nas e-mail porukom ili nas pozovite na naš kontakt telefon.

 

Popravka laptopa i kompjutera preko interneta

Bez potrebe da vaš računar za svaku sitnicu nosite u servis, obratite nam se formularom ili putem Skype kontakta (name: swebdizajn) da pregledamo vaš računar u cilju eventualne popravke sistema, ošećenih fajlova, ili instalacije programa. Popravka preko interneta je moguća u slučaju da vaš operativni sistem nije drastično oštećen. Za pristup vašem računaru trebamo imati vašu dozvolu. Vi ste dužni da nam obezbedite internet konekciju preko koje će naš serviser pokušati da testira rad vašeg kompjutera.

Program koji koristimo za bezbedan pristup računaru je Team Viewer koji najpre trebate skinuti sa sajta TeamViewer download srpski. Nakon instalacije, poslaćete nam poruku o pokretanju programa, i tom prilikom od vas zahtevamo ID i lozinku pomoću kojih možmo pristupiti vašem desktopu. Pre nego što obavite ovaj postupak, ne zaboravite da nas obavestite o svemu kako bi smo imali u vidu vreme za pristup i servis vašeg računara.

 

Napomena: Vaš ID i lozinku nemojte davati nikome, jer nestručan pristup vašem desktopu može naneti štetu vašem operativnom sistemu.

 

Za sve usluge obratite nam se putem email kontakta ili nas pozovite na naš kontakt telefon

064 242 60 60

 

Ako želite da naučite rad na računaru ili postanete PC serviser, možete se prijaviti na kurs za računare i time steći zvanični sertifikat koji vam nudi obrazovni centar Montana u Beogradu.