SEO OPTIMIZACIJA SAJTA

Optimizacija sajta za Google

besplatna seo optimizacijaSeo optimizacija je doživela svoj veliki procvat. Firme i pojedinci, vlasnici sajtova, sve više osećaju potrebu za ulugu "optimizacija sajta" jer se jedino sajtom koji se nalazi na prvoj stranici Google i ostalih pretraživača može doći do potencijalnih posetilaca, klijenata, kupaca. Bolja pozicija na Google znači i veći saobraćaj na sajtu, više posetilaca i veća verovatnoća da se neko zainteresuje za sadržaj na vašem sajtu. Svako ulaganje u optimizovan sajt se isplati.

Optimizacija sajta (Search Engine Optimization) je veoma važan proces kojim se poboljšava ciljana posećenost sajta, postiže bolji Page Rang i rejting kod poznatih svetskih pretraživača kao što su: Google, Yahoo, Bing, MSN. SEO optimizacija nije lak posao kojim se preko noći dolazi na prvo mesto na Google, već ovaj proces može potrajati i par meseci do ostvarivanja željenih rezultata. Optimizacija sajta se nakon najnovijih Google Pingvin i Panda apdejta drastično promenila i konačno dobila na još većem značaju.

 

Optimizacija sajtova za bolju poziciju na internetu

 

Ukoliko vaš sajt ne postiže očekivane rezultate, možete nas angažovati našeg SEO experta, koji će vaše poslovanje na internetu učiniti lakšim, bržim, isplativijim i bezbednijim. Web dizajn se rukovodi modernim metodama za unapređenje poslovanja i kao takav može biti vaš idealan poslovni SEO partner. Angažovanje SEO konsultanta naplaćujemo shodno postignutom poslovnom dogovoru sa vama. Ceo SEO prednosti su višestruke. Plan se sastoji od više etapa kroz koje vaš sajt prolazi kako bi se napravila jasna SEO mapa sajta i definisali ciljevi, mogućnosti i prostor za uspeh i dobro mesto na Googleu i ostalim poznatim pretraživačima internet sadržaja..

 

Zagarantovana pozicija na Google nakon napredne optimizacije sajta

 

Nikada se sa 100% sigurnošću ne može garantovati neka pozicija na Google pretraživaču, jer i sam Google stalno usavršava svoje algoritme te se i rezultati pretrage menjaju vremenom. Konkretno od početka 2012 godine imamo čak dnevno variranje rezultata pretrage. Poslednji apdejti a pogotovo"Pingvin" su ostvarili jako negativan efekat po sajtove koji nemaju kvalitetan sadržaj. Međutim, da bi ste saznali da li imate dobru poziciju na internetu, posetite Google pretraživač na srpskom jeziku (google.rs) i uverite se da li je vaš sajt u očekivanim rezultatima. Ukoliko vam se sajt ne nalazi na prvoj stranici, optimizacija nije urađena kako treba i vrlo teško ćete imati posetioce, jer znajte da retko kada posetioci odlaze na drugu, treću...stranicu da bi pronašli traženi pojam. Stoga se sajt koji se nalazi u prvih 10 rezultata, na prvoj stranici Googla, smatra kao dobro optimizovan sajt. Ući u prvih TOP 5 sajtova na prvoj strani Googla je već ozbiljna SEO strategija.

Pre nego što se odlučite za uslugu "optimizacija sajta", nudimo vam besplatan pregled web sajta, analizu sadržaja i vaše konkurencije, na osnovu kojih će vam precizna SEO ponuda paketa olakšati celu stvar. Ukoliko vam je potrebna besplatna SEO analiza vašeg sajta, kontaktirajte nas.

 

SEO optimizacija za firme i fizička lica (Cene optimizacije sajta)

 

Cene SEO optimizacije za firme i fizička lica su predstavljene u tabeli ispod, gde možete odmah naručiti željeni SEO paket iz prilagođene ponude. Ukoliko želite da postanete naš partner, nudimo bam mogućnost korigovanja cenovnika na osnovu ugovora o SEO saradnji. SEO paketi se mogu formirati i na osnovu vaših specifčnih potreba. Nezavisno od toga da li ste firma ili fizičko lice, program SEO saradnje je potpuno identičan. Naš SEO tim vam stoji na raspolaganju. Imamo potrebne resurse i dovoljan broj obučenih SEO analitičara koji konstantno usavršavaju tehnike optimizacije sajta za sve web pretraživače.

Najčešći razlozi zbog kojih je potrebna SEO optimizacija sajtova su:

 

1. Sajt nije vidljiv na Google pretraživaču (5-10 dana nakon registracije domena i postavljanja sajta na hosting).

2. Sajtu se jedino može pristupiti direktnim upisivanjem URL adrese u pretraživač

3. Sajt ne prikazuje naša slova sa kvačicama (č,ć,š,ž,đ)

4. Potrebno je dugo vremena da se sajt učita i otvori prvu stranu (home page)

5. Sajtu nedostaju favicon, sitemap, robots.txt i ostale važne datoteke

6. Sajt nije verifikovan na Google analytics, webmasters tools i ostalim alatima za webmsatere.

7. Sajtu nedostaju meta oznake i umesto naslova sajta stoji (Untitled Document)

8. Navigacija sajta ne funkcioniše kako treba ili vodi na pogrešne stranice sajta.

9. Sajt je pokrenut na poddomenu ili se koristi redirekcija koja ometa ispravno otvaranje stranica

10. Sajt nije moguće naći po ključnim rečima koje sadrži u svom tekstu i linkovima.

 

Naravno, ovaj spisak nije konačan, ali se u principu može reći da ukoliko bilu koju od ovih stavki primetite na vašem sajtu, vreme je da reagujete što pre i pozovete naš SEO expert tim.

 

Napomena: Swebdizajn studio obavlja analizu konkurencije i sprovodi SEO analiza sajta prema svojim specifičnim metodama i tehnikama za optimizaciju. S tim u vezi, možemo vam dati garanciju samo za prvu stranicu, dakle, mesto broj od 1 - 10 na Google pretraživaču. Vreme koje je potrebno da se vaš sajt pronađe među prvih 10 sajtova je uglavnom od 30 - 90 dana. Ne možemo vam na osnovu standardnih zahteva ponuditi obećanje niti cenu kojom bi ste bili zadovoljni pre nego što vaš sajt zaista ne bude postigao veći saobraćaj, više posetilaca i veći Page Rank. Zato je kod izbora paketa optimizacije najbolje da nas konsultujete kako bi smo vam dali okvirni rok za očekivani uspeh. Mi profesionalno pristupamo optimizacija web sajtova pa je saradnja sa webmasterima od ključnog značaja za celokupan SEO proces.

 

Stojimo Vam na usluzi!