ODRŽAVANJE SAJTA

Ažuriranje web sajtova

Održavanje sajta je neophodno da bi se, pre svega, održala konkurentnost na internetu i da bi sajt normalno funkcionisao, vašim posetiocima pružio sveže i kvalitetne informacije. Nudimo vam dnevno, nedeljno, mesečno i godišnje održavanje sajta, prema potrebi i dogovoru.

Dnevno, nedeljno i mesečno održavanje sajta podrazumeva ažuriranje sadržaja, slike, video, PDF dokumenata i sl. Godišnje održavanje sajta podrazumeva i dodatne pogodnosti u smislu pune podrške klijentima, slanje statistike posećenosti sajta, E-mail i SMS dojava o stanju u kome se sajt nalazi, vreme isteka domena, hosting, bandwith, protok, provera ključnih reči i meta opisa stranica, naslova i source koda web stranica, upgrade CMS sistema, nadogradnja modula, provera,validacija i razmena linkova...itd.

Za godišnje održavanje sajta smo predvideli 200 radnih sati i za ovu uslugu sa klijentom potpisujemo ugovor o delu odnosno ugovor o održavanju sajta, kako bi smo osigurali kvalitet usluge i ispoštovali zahteve klijenata.

Cena održavanja sajta nije konstantna vrednost, jer zavisi od mnogih faktora, pa je cenovnik za održavanje promenljiv i uglavnom u skladu sa vašim potrebama. Način i dinamika održavanja jednog web sajta su, reklo bi se osnova koja diktira iznos naknade za ovu vrstu usluge. Cenovnik prema broju radnih sati provedenih na održavanju sajta se nalazi u tabeli ispod. Ako vam je potrebno održavanje internet prezentacije, potrebno je popunite zahtev za održavanje sajta a nakon pregleda vašeg zahteva ćemo vas kontaktirati u roku od 24h.

U cenu održavanja sajta ne ulaze:

 

1. Redizajn sajta ili izmena vizuelnog identiteta logoa

2. Novi web dizajn, izmena ili izrada potpuno nove navigacije

 

Za ove usluge je potreban poseban upit, tako da, ukoliko imate posebne zahteve, slobodno nas kontaktirajte. Takođe ukoliko vam je potreban novi web sajt, popunite formular za besplatnu procenu vrednosti izrade izrade sajta.

 

Pre pokretanja usluge ažuriranja sajtova, potrebno je potpisati ugovor o održavanju web sajta. Predlog ugovora možete preuzeti klikom na na download (ukoliko ovo nije funkcionalno, molim vas da nas kontaktirate)

 

Kontaktirajte nas u vezi održavanja vašeg sajta i odgovorićemo vam na zahtev u roku od 24h.

 

 

Poverenje koje nam je ukazano na održavanju sajtova do sada je na zavidnom nivou.

Primera radi, jedna od mnogih kvalitetnih i poznatih web prezentacija koje održavamo je i apotekabeograd.co.rs