IZRADA SAJTA

Profesionalna izrada sajta

Web dizajn je dinamična kategorija dizajna i kao takav je podložan stalnoj promeni. Neprestano se iz dana u dan dolazi do boljih, efektnijih i samim tim i kvalitetnijih rešenja za sajt. Iskustvo web dizajnera, grafičkog dizajnera, fotografa, i ostalih članova dizajnerskog tima, čini okosnicu napretka na ovom polju. Naša osnovna delatnost je izrada sajta za fizička i pravna lica, firme, institucije, mala i srednja preduzeća, agencije, sindikate,apoteke, stomatologe...itd. Izrađujemo sajtove za klijente u Srbiji, EX-YU i klijente širom sveta.

Da saznate koja je cena izrade sajta, popunite formular za besplatnu procenu vrednosti izrade sajta. Našu ponudu poslaćemo vam u roku od 24h.

 

Izrada web stranice po dogovoru

Profesionalna izrada sajtova zasniva se na pažljivom izboru svih bitnih elemenata koji učestvuju u samom kreiranju jedne web prezentacije. Za razliku od većine preduzeća koja proizvode sajtove, verujemo da možemo da ponudimo našim klijentima kompletno rešenje: inovativni web dizajn koji je visoko rangiran na pretraživačima i odličan korisnički interfejs. Implemetiramo CMS sisteme i skripte koje su najlakše za korišćenje klijentima. Dakle, određeni CMS sistem koji smatrate dobrim i pouzdanim za vaš sajt, integrisaćemo i omogućićemo njegovu punu funkcionalnost. Prilagođavanje CMS sistema prema vašim potrebama je naša specijalnost.

Swebdizajn vam nudi veliki izbor i više tipova dizajna za vaš sajt, ali i ukoliko vam je potreban samo redizajn sajta, hosting ili održavanje, stojimo vam na raspolaganju.

 

Proces izrade sajta

U većini slučajeva klijenti prepuste nama kompletan izbor tehnike i načina izrade, a nakon izrade pilot (demo) verzije sajta usaglašavamo i podešavamo sajt po njihovom ukusu. Pogledajte web dizajn reference poslednjih nekoliko web dizajn projekata koje smo izdvojili u portfoliu. Cena izrade sajta možda jeste presudan faktor jer ono šta platite to i dobijete. Međutim, važno je da li tim koji vam izradi sajt može stati iza svega i dalje unapređivati vaš sajt. Ovo je skoro najvažniji faktor u celoj priči o sajtu. Mi će mo vas uključiti u proces izrade, bićete obavešteni o svemu, uticaćete na izgled i strukturu web sajta.

 


Izrada specijalnih web stranica

Sve veći zahtevi internet korisnika za atraktivnim sajtovima primoravaju web dizajnere da u tom smeru razvijaju i primenjuju adekvatna rešenja. S jedne strane, puno dodataka i efekata usporavaju učitavanje sajta pa će oni manje strpljivi odustati od posećivanja i otvaranja takvog sajta. S druge strane, porastom brzine interneta odnosno protoka, otvaraju se mogućnosti da se postepeno primene pomenuta web dizajn rešenja u smislu implementacije Flash animacija, JavaScript, DHTML, CSS, Ajax, Java efekata. Zato, vama je potreban jedan ili drugi pristup izradi sajta, a Web dizajn će vam pomoći u izboru tehnike izrade jer ćemo zajedno učestvovati u procesu izrade vašeg sajta. I na kraju, umesto zaključka, najjednostavnije rečeno, nudimo vam:

 

  • Unikatan dizajn sajta
  • Optimizovan, vidljiv i pregledan sajt
  • Validan HTML, XTML, CSS, PHP kod.
  • Pouzdan web hosting i pomoć kod izbora domena za sajt
  • Održavanje sajta po dogovoru i prema mogućnostima
  • Promocija sajta i internet marketing

 

 

Najčešća pitanja u vezi izrade Sajtova

Odlučio sam da imam svoj web sajt, šta trebam da uradim? Za početak lepo isplanirajte šta želite da postignete vašim sajtom. Zatim popunite onlajn formular za procenu web dizajna. Postavite neke smernice i ideje koje će vam koristiti kod izrade sajta. Od logo dizajna, preko izbora domena i hostinga, dolazi se do kompletnog rešenja za sajt. Internet sajt vam omogućava da na moderan, isplativ i kulturan način promovišete svoje ideje, proizvod...itd. Dalje, pitate se sigurno kada će se pojaviti vaš sajt na Google, Yahoo, Bing, MSN, KRSTARICA pretraživačima? Naravno, pitanje vezano za SEO strategiju je veoma bitno i mora se sprovesti kvalitetno i stručno - a to je naš specijalitet !

 

Tagovi: treba mi web stranica, izrada web stranice,izrada sajta,izrada html web sajta,dizajn sajta, izrada internet prezentacije, web izrada