WEB DIZAJN

WEB DIZAJN / WEB DIZAJN

WEB DIZAJN SRBIJA, BEOGRAD

Sweb dizajn studio Beograd izrađuje najsavremenije web sajtove, web stranice koje su u skladu sa svim web standardima. Preferiramo lako i brzo otvaranje sajta čak i na najsporijim internet konekcijama. Korisnici koji koriste EDGE umesto 3G će takođe moći da pregledaju vaš sajt. Naši programeri svakodnevno prate nove trendove i usklađuju kod sajtova prema zahtevima korisnika. Korisnici su najbolje sudije kada je web sajt u pitanju - ili će im se dopasti ili neće. Zbog toga je naš tim odlučio da pre procesa izrade sajta proveri sve elemente koji utiču na kvalitet i posećenost - korisničku impresiju sajta. Izrađujemo sajtove za različite namene, kao i sajtove prilagođene za sve jezike Ex-Yu, EU, USA, AU ... itd.

NUDIMO KREATIVNA REŠENJA I INOVACIJE

Naše web dizajn usluge su usmerene ka klijentima, pojedinačnom i kolektivnom uspehu. Sve što radimo, radimo zato što to volimo i zato što smatramo da svako ko želi uspeh isti i zaslužuje.

U skladu sa trendovima koji se sve češće smenjuju i nalažu određene promene i u načinu poslovanja ali i u načinu prezentovanja posla, mi smo tu da vam pomognemo u svakom segmentu online poslovanja. Ne postoji segment u kome nismo pronašli deo sebe, realizovali svoje vizije i obogatili ceo doživljaj lepim i jednostavnim rešenjima.

RESPONSIVE DIZAJN SAJTA

Sve je veći broj korisnika mobilnih uređaja pomoću kojih pretražuju web, pronalaze potrebne informacije. To nas primorava da u tom pravcu razvijamo sajtove i aplikacije koje olakšavaju i upotpunjuju ceo doživljaj - mobilni responsive dizajn sajta. Zato smo morali da pređemo na novi trend i novi način izrade web sajtova koji će se jednako lepo prikazivati na računarima i mobilnim uređajima. Jednom rečju responsive design - responziv web dizajn je budućnost i takav trend razvoja i usklađivanja sajtova i aplikacija će se nastaviti. Zahtevi za izradu android / iphone aplikacijama su nas dodatno ohrabrili i uneli u naš tim novu viziju.

ŠTA DONOSI RESPOSIVE DIZAJN ?

  • Prilagodljiv dizajn web sajta (učitavanje sajta na svim uređajima),
  • Perfektan prikaz sajta na PC, tablet, iPhone, android, smart ... itd.
  • Relativno niža cena održavanja sajta u odnosu na klasični HTML.
  • Zadržavanje vizuelnog identiteta zbog univerzalnog prikazivanja.
  • Korisnici će lakše stupiti u kontakt sa vama preko raznih kontakt formi.
  • Nema potrebe da se radi mobilna verzija sajta - ušteda za 1 sajt.
  • Generalno brže učitavanje web sajta - čak i do 3 x brži sajt.